Передзвонити?
ru
Меню

Наші адреси:
Київ, Кловський узвіз 7, БЦ Carnegie Tower, 6-й поверх
Одеса, проспект Гагаріна 12А, офіс 501, 503

Меню

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Будь ласка, ознайомтеся з інформацією, розміщеною на цій сторінці, використання цього веб-сайту означає вашу згоду з цими Умовами. У зв'язку з початком дії Постанови Європейського парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 р. «Про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою персональних даних та про вільне переміщення таких даних» та скасування Директиви 95/46/EC (Загальне положення про захист даних), ми хочемо надати Вам інформацію про обробку персональних даних у зв'язку з використанням нашого веб-сайту (далі «Сайт»). Нам також необхідно отримати Вашу згоду на використання деяких файлів cookies.

1. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

1.1. Сайт є власністю ТОВ «Інтер Стаді Консалтинг» (далі - ISC) та призначений для надання інформації про послуги ISC клієнтам. Наступні умови для користувачів (далі – Умови) визначають правила доступу до інформації, розміщеної ТОВ «Інтер Стаді Консалтинг» (далі – ISC) в мережі Інтернет за адресами: http://interstudyconsulting.com; http://isc.today (далі - Сайт).

Звертаючись до матеріалів та інформації, що міститься на Сайті, Ви підтверджуєте, що ознайомлені з Умовами та берете на себе зобов'язання щодо їх дотримання. Якщо Ви не погоджуєтесь з умовами для користувачів, будь ласка, не використовуйте цей сайт.

1.2. Ці умови поширюються на всіх відвідувачів та користувачів сайту. Сайт призначений для користувачів віком не менше 14 років.

ISC визначає Умови для користувачів сайту та залишає за собою право вимагати від відвідувачів та користувачів виконання цих Умов. Незнання Умов не звільняє від необхідності виконання. Розміщення будь-якого повідомлення на Сайті автоматично означає Вашу згоду з цими Умовами та необхідністю їх дотримання.

1.3. ISC забезпечує, але не гарантує постійного цілодобового доступу користувачів до Сайту. Доступ до Сайту є безкоштовним, користувач самостійно забезпечує технічні можливості доступу до Сайту.

1.4. ISC залишає за собою право без попередження змінювати Умови для приведення їх у відповідність до поточного стану сайту, технічних можливостей, внутрішніх положень та правил ISC, а також змін у законодавстві України. Звертаючись до матеріалів та інформації, що міститься на Сайті після внесення змін до цих Умов, Ви підтверджуєте обов'язковість таких змін для себе.

Просимо врахувати, що незважаючи на те, що Сайт оновлюється періодично, він не завжди може містити найбільш актуальну інформацію. Сайт та інформація (включаючи зміни Умов) можуть бути змінені та/або доповнені час від часу без попередження.

1.5. З метою інформування ISC може надсилати відповідне повідомлення про зміни серед користувачів сайту, які навмисно надали свою контактну інформацію. Кожне таке повідомлення міститиме інструмент, за допомогою якого Ви зможете відмовитись від подальшого отримання такої інформації.

1.6. ISC не несе відповідальності перед користувачами або третіми особами за прямі та/або непрямі збитки, які виникли внаслідок відсутності доступу до Сайту, навіть якщо ISC був проінформований про можливість настання таких збитків.

1.7. Виконання та застосування цих Умов здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Суперечки з користувачами-нерезидентами підлягають остаточному вирішенню у Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України відповідно до регламенту цього суду.

1.8. ISC залишає за собою право застосувати всі дозволені законодавством кошти щодо порушників цих Умов.

2. АВТОРСЬКЕ ПРАВО І ТОРГОВЕЛЬНІ МАРКИ

2.1. Зміст сайту захищений законодавством України про авторське право.

2.2. Усі права на утримання сторінок та структуру сайту належать ТОВ «Інтер Стаді Консалтинг»

2.3. Інформація, розміщена на Сайті, призначена виключно для особистого некомерційного користування користувачами, з урахуванням збереження авторських прав та інших позначок про належність власнику.

Користувачі Сайту не мають права копіювати, розповсюджувати, передавати, демонструвати, публікувати, продавати, ліцензувати та використовувати вміст сайту без попередньої письмової згоди ТОВ «Інтер Стаді Консалтинг». Використання матеріалів сайту на інших Інтернет-ресурсах забороняється. Зміна матеріалів, використання їх за іншим призначенням або порушення цих Умов є порушенням авторських прав ISC.

2.4. Всі торгові марки, комерційні найменування та логотипи, представлені на Сайті, офіційно зареєстровані та захищені законодавством про авторське право об'єктами власності.ов.

2.5. ISC не несе відповідальності за будь-які тлумачення опублікованих на Сайті матеріалів, а також за коректність, точність та правильність їх використання.

3. ПОСИЛАННЯ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ НА САЙТІ

3.1. Сайт містить (може містити) графічні чи текстові блоки рекламного характеру (далі – банери). Банери використовуються виключно з рекламною метою і містять посилання як на Інтернет-ресурси ISC та компаній-партнерів.

3.2. Сайт може містити посилання на Інтернет-ресурси, що не мають відношення до ISC та партнерів компанії. Посилання на такі сайти призначено для зручності та повноти наданої ISC ​​інформації, і це не означає, що ISC схвалює зміст даних сайтів або несе за нього відповідальність.

Використання будь-яких Інтернет-ресурсів, пов'язаних із сайтом, є Вашим власним ризиком. ISC не гарантує повноту та актуальність інформації, розміщеної на інших Інтернет-ресурсах, а також відповідність цієї інформації дійсності.

3.3. За жодних обставин ISC не несе відповідальності за інформацію, яка доступна за посиланнями на Інтернет-ресурси інших компаній, розміщених на Сайті.

3.4. Посилання на продукцію та послуги третіх осіб робляться з інформаційною метою і це не означає, що ISC їх підтримує або рекомендує.

4. БЕЗПЕКА

4.1. В процесі відвідування сайту ISC отримує таку інформацію про Вас як користувача:

  • Унікальний номер, який використовується для ідентифікації Вашого комп'ютера в Інтернеті (IP-адреса);
  • Назва та версія веб-браузера та операційної системи Вашої робочої станції;
  • Відвідані на Сайті сторінки та час їх відвідування;
  • Тривалість Вашого перебування на Сайті;
  • Кількість звернень до Сайту та його сторінок;
  • Попередні / наступні відвідані сторінки, сторінки входу на сайт та виходу з Сайту;
  • Джерела переходу до Сайту (наприклад, Ви відкрили сайт, скориставшись посиланням на пошукову систему).

Вищезазначена інформація необхідна ISC для збору статистичних даних про відвідувачів сайту, їх аналізу та розробки правил та методів якісного надання послуг. Для отримання вищезазначеної інформації ISC ​​користується сервісом Google Analytics.

Згідно з умовами надання послуг, дані, отримані за допомогою сервісу Google Analytics, використовуються виключно з метою збору статистичної інформації про відвідування сайту. Ні ISC, ні Google не розповсюджують та не розголошують третім особам інформацію, отриману за допомогою сервісу Google Analytics. До того ж, ISC не може використовувати сервіс Google Analytics для відстеження та збору персональної інформації про користувачів сайту та пов'язувати дані, отримані з сайту, з будь-якою іншою інформацією, отриманою з інших джерел.

Дані, отримані за допомогою cookie, використовуються ISC виключно для збору статистичної інформації сервісом Google Analytics і не містять персональної інформації.

4.2. Крім інформації, зазначеної в п.4.1, ISC не отримує від Вас будь-яку іншу інформацію, крім випадків, коли Ви навмисно, свідомо та з власної волі надаєте її ISC ​​(заповнюєте анкети, форми зворотного зв'язку, заявки на замовлення послуг та інші форми , розміщені на Сайті, які вимагають надання особистої інформації). Відповідальність за зміст наданої інформації несе користувач сайту, який її розмістив.

4.3. ISC забезпечує конфіденційність інформації, наданої Вами навмисно. Конфіденційність інформації, що передається від Вас, забезпечується ISC за допомогою організації та використання захищеного з'єднання. Для конфіденційності використовується криптографічний протокол SSL, вбудований у всі сучасні web-браузери. Докладно про посилання SSL.

При використанні захищеного з'єднання здійснюється шифрування та контроль цілісності інформації, що передається, здійснюється криптографічна автентифікація клієнтом ISC.

Просимо зауважити, що Інтернет не є повністю захищеним засобом комунікації та може бути потенційним засобом перехоплення, втрати, спотворення чи зміни комунікацій. Оскільки доступ до Сайту забезпечується через сервер в Україні, інформація, що знаходиться на даному сайті, вважається наданою на території України та є предметом регулювання законодавства України. Якщо Ви зайшли на сайт за межами України, Ви робите це на свій страх і ризик і несете відповідальність перед місцевими, державними або міжнародними законами, у тому числі без будь-яких обмежень, законами безпеки.

4.4. Згідно з чинним законодавством, інформація про користувачів сайту може бути передана вітчизняним чи закордонним правоохоронним органам. Правила, що стосуються особистої інформації, якими можуть керуватися ці органи, можуть відрізнятися від правил, що діють у країні Вашого проживання/місцяходіння.

4.5. З метою захисту Ваших конфіденційних даних рекомендується дотримуватися таких заходів безпеки:

  • Використовувати виключно легальне (ліцензійне) ПЗ та легальні (законно придбані у користування) міжмережеві екрани (firewall)
  • Не використовувати Вашу робочу станцію для відвідування розважальних сайтів (непристойного змісту, відео, фото, ігри тощо) та сайтів, що містять інформацію про способи "зламування" інформаційних систем, програм, паролів тощо;<< /li>
  • Не використовувати Інтернет-пейджери (наприклад, ICQ, Miranda тощо) з можливістю передачі / прийняття файлів;
  • Не зберігати конфіденційну інформацію в пам'яті та на жорсткому диску робочої станції;
  • Не залишати підключеним до робочої станції носій з конфіденційною інформацією, якщо не проводяться операції в системі віддаленого обслуговування або здійснюється робота з Інтернет-ресурсами;
  • Інші загальноприйняті заходи безпеки.

5.0 УПРАВЛІННЯ СOOKIES-ФАЙЛАМИ.

Отримання даних за допомогою cookie можливе лише у випадку, коли Ваш браузер підтримує cookie та у випадку, коли отримання cookie увімкнено. Рішення про використання cookie відбувається на стороні користувача сайту. Докладніше про cookie

Якщо користувач не бажає отримувати cookie-файли, він може змінити налаштування браузера. Тим не менш, варто відзначити, що відключення cookie, необхідних для процесів автентифікації, безпеки, обслуговування, можуть перешкодити нормальній роботі веб-сторінки, а в деяких випадках зробити її недоступною.

Для керування налаштуваннями cookie необхідно вибрати веб-браузер/пошукову систему зі списку нижче та дотримуватися інструкцій:

З усіма правами щодо захисту персональних даних, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», можна ознайомитись на офіційному сайті Верховної Ради України (за посиланням: zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17)

Всі запити щодо обробки персональних даних надсилайте на емаїл isc@interstudyconsulting.com

вгору

Юридическая информация

Пожалуйста, ознакомьтесь с информацией, которая размещена на этой странице, использование данного веб-сайта означает ваше согласие с настоящими Условиями.